Eshop με 100% επιδότηση μέσω ΕΣΠΑ

 

Κερδίστε έως και 5000 ευρώ με 100% επιδότηση για την κατασκευή του e-shop σας – ΕΣΠΑ.

Επιτέλους αυτό που περιμένατε έφτασε. Η δυνατότητα σε μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop και να μπορέσουν να λειτουργήσουν την περίοδο του lockdown αλλά και μετά από αυτό.

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ που θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής ανακοινώθηκε επίσημα, ενώ το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Με λίγα λόγια θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα! Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στη δράση «Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων».

5000 ευρώ επιδότηση για κατασκευή – υποστήριξη e-shop

Από όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα η επιδότηση των 5000 ευρώ, θα αφορά όλες τις ενέργειες που απαιτούνται για τον σχεδιασμό/κατασκευή την ανάπτυξη και την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου eShop. Η επιδότηση θα καλύπτει την κατασκευή και μερικώς υποστήριξη μέχρι το ποσό των 5000 ευρώ κατά 100%. Αυτό πρακτικά σημαίνει για εσάς ότι μέσα σε διάστημα το πολύ 10 ημερών θα έχετε το δικό σας ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα και θα μπορέσετε επιτέλους να ανοίξετε και πάλι την επιχείρηση σας εν μέσω lock down αλλα και μετα το περας της δυσμενής κατάστασης.

Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων (οι οποίες θα γίνουν ηλεκτρονικά) είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει την δική σας πρόταση όσον αφορά το σχεδιασμό, το αντικείμενο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του e-shop. Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στον τομεα του δυαδυκτιου  από το 2004! Είμαστε από τις παλαιότερες και πιο έμπειρες εταιρείες στο αντικείμενο της κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop μερικα απο αυτα ιδιόκτητα αλλά και αρκετα πελατών μας .

Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα;

To e-shop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.

Φυσικά εσείς δεν πρέπει να δείτε την επιδότηση των 5000 ευρώ ως μια προσωρινή λύση για να αποκτήσετε e-shop και με σκοπό να επιβιώσει απλά η επιχείρηση σας. Πρέπει να το δείτε ως μια μοναδική ευκαιρία, να δοκιμάσετε κάτι νέο και να επεκτείνετε το δίκτυο πωλήσεων σας και σε ένα εναλλακτικό κανάλι πώλησης. Γιατί, σήμερα είναι ο Κορονοιός, αύριο μπορεί να είναι κάτι άλλο. Θα πρέπει ως επιχειρηματίας να είστε προετοιμασμένος για τις δύσκολες συνθήκες που θα αποτρέπουν τον πελάτη σας να φτάσει στο φυσικό σας κατάστημα.

Έχετε ανταγωνιστικό προϊόν; Μπορείτε να το δείξετε και να το παρουσιάσετε εξ αποστάσεως; Έχετε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα (χαμηλές τιμές, μοναδική ποιότητα, after sales servic) ; Μπορείτε να εξασφαλίσετε μια καλή συνεργασία με courier και έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών με ανταγωνιστικό κόστος μεταφορικών;

Τι πρέπει να κάνουμε έπειτα;

Πιστεύουμε  πώς αν λύσετε τα παραπάνω ζητήματα, είστε ένα βήμα πριν την απόκτηση του δικού σας e-shop. Συνεπώς, επικοινωνήστε σήμερα κιολας μαζί μας να κανονίσουμε ένα ραντεβού (με φυσική παρουσία ή μέσω skype). Θα σας καθοδηγήσουμε σχετικά με την διαδικασία και θα σας προτείνουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο – πρόταση μαζί με το φάκελο υποβολής του ΕΣΠΑ που θα περιλαμβάνει ένα πλήρως λειτουργικό, χωρίς περιορισμούς, e-shop με τεχνική υποστήριξη , φιλοξενία για 2 χρόνια χωρίς κανένα επιπλέον κόστος πέρα του ποσού που θα καλύψει το ΕΣΠΑ. Επομένως ειναι μια παρα πολυ καλη ευκαιρια να γλιτώσετε αυτο το κόστος στις δύσκολες αυτές ήμερες και  να ξεκινήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα  δυναμικά.

Επειδή υπάρχει συγκεκριμένος προυπολογισμός για το εν λόγω πρόγραμμα, προτείνουμε να μην το αφήσετε τελευταία στιγμή. Η καταληκτική ημερομηνία  θα είναι η 31/01/2021. (ακούγετε θα πάρει και μια μικρή παράταση .. και Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)

Ξεκινήστε σήμερα! Καλέστε μας στο +2152159718  ή χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα αίτησης.

Mε εκτίμηση

Imadra media Ltd
since 2004.

 

Ξεκινήστε τώρα!